verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Genvejstaster i Shiira 12.07.2004

Jeg har brugt Shiira browseren til Mac OS X i et stykke tid nu, og jeg synes den er mægtig, taget i betragtning den er så meget et work in progress som den er.

Desværre lider udviklerne af at antage, at resten af verdens befolkning anvender samme tastatur og tastaturlayout som dem selv, dvs. et engelsk, eller japansk, og det er lidt noget røv når man skal skifte tabs. For at gøre det pt skal man holde tre modifikationstaster inde, og derefter trykke på 8 eller 9. Bah, det er ikke smart.

Hvis man har installeret Developer Tools fra Apple kan man selv rette genvejen til noget man bedre kan lide, ved at gøre følgende:

  1. Luk Shiira hvis den er åben
  2. Højreklik på Shiira programikonet, og vælg "Show Package Contents"
  3. Naviger til Contents/Resources og dobbeltklik på MainMenu.nib-ikonet
  4. Tast ævle+shift+i for at få "Inspector" frem
  5. Klik på Window i vinduet "MainMenu.nib - MainMenu"
  6. Klik på 'Previous Tab' og vælg den tast du vil bruge i 'Key Equivalent' i Inspectoren, og gør det samme for 'Next Tab'.
  7. Ævle+q og sig ja til at gemme.

Start Shiira, og du kan nu bruge ævle+ de taster du nu har valgt til skfite mellem tabs.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives