verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Sådan skaffer man et USB-kabel på Reboot 13.06.2005

Igår på Reboot manglede vi et USB-kabel til at overføre nogle af talerne optaget på Martins diktafon, og hvad gør man så?

Man kunne selvfølgelig give sig til at spørge folk i flæng, for til en IT-konference er chancen for at score sig et USB-kabel ved at spørge tilfældige rimelig stor.

Men men men, man er vel geek og drager derfor nytte af, at ens bonjour/SubEthaEdit-liste er så forbandet lang, så jeg lavede et SubEthaEdit-dokument, med titlen 'can I borrow your USB-cable?' og annoncerede det.

Der gik lige præcis 35 sek. før Pedro skrev, at jeg kunne låne hans, og hvor han sad henne i Sal A. Tak Pedro (:

Og det var vist meget gældende for reboot i det hele taget. Mens der var talere i fuld gang i alle tre sale, så var der møder, konferencer og samtaler i gang på tværs af lokaler og platforme via #reboot7-kanalen på irc.freenode.net og via SubEthaEdit-dokumenter.

Many-to-many kommunikation i stor stil.

Comments

troels | web | @ / 1:19 / 13th of june / 2005

"Troels..." "Mmm.." "Misundelse er en grim ting.." "Ja ja, jeg ved det godt.."

Hvorfor kører der ikke en dansk IRC-blogkanal og ville det kunne fungere?

Jonas | web / 18:58 / 17th of june / 2005

Godt spørgsmål Troels. Min intuition fortæller mig det ikke ville virke, hvorfor skrive på en IRC-kanal, når man kan blogge det, og få flere med i samtalen? IRC er alt andet lige endnu en barriere for mange almindelige computerbrugere.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.