verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Boosh baby 12.02.2007

Q: How would you describe the Mighty Boosh? What exactly is it?
A: It’s a sizzling bitch that rapes itself!

Jeg ser Mighty Boosh i døgndrift for tiden. Blev introduceret for det i sommer, og har siden været ordineret daglige doser, lidt ligesom min affære med Little Britain. Men Mighty Boosh er anderledes, det er lyrisk nonsense, improviseret komedie, pakket ind i et eventyr.

Det er produktet af Julian Barratt og Noel Fieldings vidunderlige hoveder, og indtil videre er der to sæsoner, og en live forestilling tilgængelig på DVD. Hovedpersonerne er Vince Noir og Howard Moon, to diametrale modsætninger. Vince er elektroentusiast (og stor Gary Numan fan), mens Howard Moon er jazzfanatiker, der tit er 'deep in the juju', eller 'riding the train'. De arbejder begge i en zoologisk have (the Zooniverse), bestyret af Bob Fossil, en småpervers halvretardo, der ikke kan lide cricket. Og det er alt hvad der behøves af intro. I stedet vil jeg smide et par links til afsnittene, der gudskelov stadig er tilgængelig på Youtube.

  • Tundra-episoden, som samtidig var pilot-afsnittet
  • Jungle-afsnittet, mød Tommy, den levende legende, der spiser så meget ost at han har et problem med calcium-ophobninger i hovedet
  • En YouTube søgning på Mighty Boosh giver en del resultater

Bonuslink: En ikke særlig tit opdateret Mighty Boosh fanside, hvor der også er et podcast med de herrer.

God fornøjelse!

Comments

Charlotte / 23:00 / 28th of april / 2007

Wow.. Oh, anede ikke at der var flere addicts i DK... Alright!! Cheeky bitch ;)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.