verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Pirat søger bolig 12.01.2006

Piratfeedet for døgnrapporten har været inaktivt siden en gang i sommer, hvor serveren det lå på, fik lukket for brugen af nogle PHP-funktioner af sikkerhedsmæssiger årsager. Der er tale om alle funktioner der gør, at man kan læse adresser fra http og ftp-protokollerne. Rimelig noller.

Det betyder, at jeg i øjeblikket ikke har mulighed for at være vært for feedet, så jeg spørger derfor ud i den digitale æter, om der er nogle der kunne tænke sig at være vært for piratfeedet? Der er tale om en snes linier slamkode der holder dig og alle andre interesserede underrettet om, hvad der sker i den københavnske underverden, den er ikke så krævende, og vil f.eks. hverken have mad eller opmærksomhed.

Det eneste det kræver er, at den server det ryger op på understøtter læsning af ftp- og http-adresser med file() eller file_get_contents() funktionerne.

Any takers?

Update: Hr Quovadis har været så venlig at lægge hus til piraten. Alle de gamle links peger nu på feedet på hans server, så det skulle bare køre derudaf igen. Tak Kristian.

Comments

Andreas | web / 20:14 / 12th of january / 2006

Jeg kan godt agere vært, men jeg synes ligesom en københavner skal have muligheden for at byde ind først. :o)

Kristian | web | @ / 9:09 / 13th of january / 2006

HÃ¥nd.

Jonas | web / 9:19 / 14th of january / 2006

Uha, det er en svær beslutning... Men Kristian bor jo rigtignok i København, så hans hånd napper den. I kan også vært for den begge to, så er der en vis redundans indbygget (:

Andreas | web / 20:46 / 14th of january / 2006

Jeg ville lave et piratfeed for Aalborg, men der er så stille og roligt deroppe. :o)

Knut Nägele | web | @ / 19:55 / 21st of january / 2006

Fedt at det er kommet op at køre igen. For et lille stykke tid siden stod jeg faktisk og savnede det. Og tak til Kristian også for at hoste det. Dog volder det lidt kvaler med encodingen og med at blive vist som andre feeds på min nyhedsside www.herald.dk (i "Gossip").

Jonas | web / 12:25 / 22nd of january / 2006

Jeg kan godt se det ser helt forkert ud, men det er fordi feedet er i utf-8 format. Jeg mener at kunne huske der var en god årsag til at jeg lavede det i det format. Kunne være jeg skulle overveje at lave det iso-8859-1 i stedet.

Knut Nägele | web | @ / 21:11 / 27th of january / 2006

For min skyld behøver du ikke længere, for jeg har fået fat en feed-læser der kan begge formater. Dit feed var nemlig ikke det eneste der gjorde problemer. Hvis du kigger efter, så ser det perfekt ud nu. Jeg tror det er det sejeste feed på min nyhedsside:-)

Eartha Heberling | web | @ / 4:57 / 31st of december / 2015

Your apple iphone has the ability to ensure you get from place to place.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives