verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Reboot 7.0 11.06.2005

Det er dag 2 på Reboot 7.0, og lige i øjeblikket står Douglas Bowman og snakker om design som en standard i Hall A.

Det er rent laptop-eldorado i salene, alle har en lille på skødet, og ufatteligt mange af dem, er med et skinnende æble på låget. Tror man kan forvente et drastiskt fald i fertilitet blandt deltagerne med den lille lune lige ovenpå juvelerne (m/k), og samtidig bliver man grillet af det trådløse net der er her. Men der er fordele ved, at der er æbler på de fleste låg. Dels, fordi dem uden nærmest undskylder at de ikke har en (in.your.face), dels fordi der laves kollaborative referater, skrevet i SubEthaEdit af de fleste af talerne på programmet.

SubEthaEdit-style collabo

Udover det, så er der jævnt mange folk på Bonjour, må man sige.

Bonjour tout le monde!

Ligesom i går er programmet fyldt med spændende talere, og der blogges på livet løs om konferencen. Tjek blot technorati, blogbot og flickr (for billeder herfra).

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.