verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Kavalkade 11.05.2004

Jeg havde den udsøgte fornøjelse i går, at svælge i nogle af bidragene til årets Melodi Grand Prix. Et par ting slog mig:

  • Reglerne er vist lavet lidt om, der var tale om semifinaler og finale.
  • Man kan nu købe sig til en melodi, helt uden at have afholdt et lokalt Melodi Grand Prix.
  • Jørgen de Mylius pÃ¥pegede ved flere af deltagernes bidrag, at de var inspirerede af en dansk gruppe, eller et dansk bidrag fra en forgangen version af Melodi Grand Prix.

Lidt forslået tænker jeg så: er der virkelig brug for semifinaler og finale? Kan der ikke bare være en konsekvent dommerkomité?

Efter at have sundet mig lidt tænker jeg så: at købe sig til et Melodi Grand Prix nummer som Tyrkiet har gjort, er det ikke lidt unormalt? Jeg mener, hvor er Grand Prix-delen i det?

Vel ovre knubsene kunne jeg så småklukke over, at Myller-drengen med stort held fik lagt op til at ligemeget hvem vinderen er, så står Danmark bag, på den ene eller anden måde (som i de er jo tydeligvis inspireret af Safri Duo — sagt om det belgiske bidrag).

Comments

Rasmus | web | @ / 23:34 / 11th of may / 2004

Melodi Grand Prix er så mega nedern...

Pelle | web / 12:23 / 12th of may / 2004

Arhhh. Jonas. Man skal jo ikke stole på regler, der bliver formidlet af Mylle. Du forventer jo heller ikke at Jan Mølby som kommentator forklarer reglerne i fodbold (så vidt jeg husker hans karriere, kender ham dem ikke). Sagen er den, at det i lang tid har været brugt at købe en sang - Rusland har fx gjort det de sidste 5 år. Polen gør det vist også.

Og semifinalen er fordi der efterhånden var for mange deltagere, så man har valgt at sprede lidelsen ud over flere dage, så det store brag ikke skal tage alt for lang tid :))

Jonas | web / 12:34 / 12th of may / 2004

@Rasmus: Hey, MGP er rimelig underholdende, hvis man bare holder en sund humoristisk distance til det.

@Pelle: Mylle formidlede ingen regler, han var bare hele tiden så kæk at påpege at det og det nummer tydeligvis havde hentet inspiration fra et dansk nummer eller en gruppe, det synes jeg var lidt sjovt. Angående det med at købe sig til at nummer kommer det helt bag på mig, det er jo en skam at ikke alle lande kan have en så fornøjelig aften som vi har når det danske grand prix går i luften hvert år. Mht. lidelsern spredt over flere dage, kan man jo kun takke sig selv for at der ikke er royale der bliver gift hvert år, og at det blot er grand prix'et. :)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives