verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Nej betyder mĺske 11.05.2003

Da jeg flyttede folkeregisteradresse skulle man udfylde hvorvidt man ville have beskyttelse for forskellige regsteringsbaser. Bl.a. kunne man vælge, at ens adresse blev beskyttet for markedsføring med posten, og det valgte jeg. Så er man fri for at få breve tilsendt med det ene fantastiske tilbud efter det andet, det synes jeg ikke jeg har brug for. Især ikke efter min tidligere bank havde mig listet forkert i deres datahav hvilket betød, at jeg blev ved med at få tilbud om førtidspension, og lån til bil- og huskøb. Jeg var 21 på det tidspunkt. Hvis det ikke var en fejl, demonstrerede det udmærket hvorfor jeg ikke finder markedsføring pr. post som en god salgsgimmick.

Nogle dage efter jeg var flyttet, fik jeg et brev fra et af de større danske forsikringsselskaber der havde noteret sig, at jeg havde valgt ikke at modtage markedsføring med posten. De skrev yderligere, at de havde oplysningerne fra CPR-registeret, og at de naturligvis respekterede mit valg, om ikke at modtage markedsføring med posten. De synes bare lige de ville fortælle mig, at det valg jeg havde truffet også betød, at jeg ikke ville få nogle fantastiske tilbud fra dem, og hvis jeg fortsat ville modtage markedsføring fra dem, så kunne jeg udfylde den vedlagte kupon.

Min første tolkning var, at de var fatsvage, at de ganske enkelt ikke forstod at jeg havde sagt nej tak. Så læste jeg brevet igen. De havde forstået det, de respekterede sågar mit valg, men i forsikringsverden betyder nej åbenbart måske. Meget charmerende.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.