verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Dyb hus 11.04.2006

Tillad mig at anbefale et ugentligt musikpodcast fra Irland. Det forudsætter, at man kan lide eller er interesseret i deep house genren.

Podcast'et er fra radiostationen RedFM i Cork, og showet hedder Go Deep, en lille halv times deep house mix, med f.eks. Sonar Kollektiv, Crazy Penis (som spillede på Sugar Club i Dublin i lørdags, og ja, det var en mægtig koncert!), Compost m.fl.

Jeg aner ikke hvor jeg fandt deres podcast-link henne, det er ikke til at finde på deres hjemmeside, og i iTunes, som jeg bruger til at hente det med, kan man ikke se hvor man henter fra. Men det må jeg brokke mig over i et andet indlæg.

Podcastet kan man abonnere på via deres hjemmeside. Planlægger stadig at brokke mig over iTunes' implementering af podcast, jeg er fornøjet med det, men ikke tilfreds.

Nyd musikken.

Comments

Thomas | web / 17:26 / 11th of april / 2006

Tak for tippet; Perfekt musik til computerarbejde—-selvom 'dyb hus'-musikken, jo nok ikke er lavet til dette formÃ¥l.

Camilla | web / 18:27 / 14th of april / 2006

Jæp! Tak for tippet. Det er rar musik. Har skyndt mig at abonnere på det i iTunes ;-)

Jonas | web / 20:40 / 15th of april / 2006

Godt at i kan bruge det, der plejer at komme 4-5 30 min. udsendelser hver mandag tirsdag, alt efter hvornår de får dem lavet færdigt. Jeg er ikke blevet skuffet endnu.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.