verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Renegade email 10.08.2004

Med mit TDC ADSL-abonnement følger der også en emailadresse, og den har jeg aldrig brugt. Aldrig.Nogen.Sinde. Never. Ever.

Så er det ligesom sat på plads.

Derfor bliver jeg lidt bekymret når jeg begynder at få mails fra Mailer-Daemon på den. Ikke liv-og-død bekymret, men bare sådan almindelig bekymret. Det tyder jo på, at TDC har nosset i det et eller andet sted.

Mailen fra Mailer-Daemon betyder, at jeg har stået som afsender på en email som en virusinficeret computer har sendt. For at det kan ske, skal jeg stå et eller andet sted i en adressebog på en computer der er inficeret med en af de seneste vira, der mailer sig selv til folk i adressebogen på en inficeret computer.

Da jeg aldrig har brugt den til noget har den svært ved at dukke op i andres mailbokse, og TDC videregiver da ikke informationer om ens email til 3.part. eller gør de?

Det interessante her er, at jeg ikke har tilmeldt den spammede adresse til digital signatur, og så får den jo lidt svært ved at havne på den omtalte side, så hvordan helleflynder er den nået ud til en inficeret maskine? Er den pludselige blevet intelligent, min emailadresse, og har kastet sig ud for at opleve livet, og efterladt et spor af spam efter sig?

Jeg ikke forstå et kuk.

Comments

thomas | web / 11:48 / 10th of august / 2004

Deres mailsystemer er også på kanten til det satansiske. Jeg havde også en freemail hos dem, og det er virkelig noget Pangel (tm). Hold dig væk fra TDC, thi de er Djævelens udsendinge.

dalager | web | @ / 12:41 / 10th of august / 2004

Er adressen af en type, som man kunne forestille sig var autogenereret ("autogeneret" ville nok passe bedre her)?

Tore | web | @ / 12:48 / 10th of august / 2004

@Jonas: Sikke en røvfuld "jeg har været på ferie og har haft blognings-abstinenser" indlæg du har fået banket sammen. Er du nu sikker på at du ikke i en eller anden pr0n-surfnings brandert ikke har kommet til at taste din stjæle dk mail ind et eller andet sted? ;)

@dalager: [email protected]?

Jonas | web / 13:39 / 10th of august / 2004

@thomas: Det er heller ikke med min gode vilje jeg er hos dem. En tidligere skæbnesvanger beslutning låste mig fast i deres klør i 6 mdr., som vist løb ud for 6 mdr. siden. Så jeg kunne i teorien skifte nu. Af bittter erfaring betyder et skift dog, at jeg er uden interwebnet i minimum en uge, og det har jeg egentlig ikke lyst til. Og hey, de opgraderede da min forbindelse, ganske gratis, og helt uden at fortælle mig det. Det kalder jeg service.

@dalager: Nixon, den var ikke autogeneret (som ganske rigtigt er passende i denne sammenhæng), tværtom havde jeg gjort mig meget besvær, og gransket min lille enfoldige hjerne efter en god email-adresse™. Sguda et held jeg ikke fik brugt den til noget.

@Tore: Man skal jo lave et eller andet, mens den nyligen installerede mac ved min side bliver klonet. Og der var minsandten et par kladder jeg lige kunne afslutte og presse ud mellem sidebenene (:

Og jeg er helt hundrede på at jeg ikke har brugt den, jeg havde nemlig helt glemt jeg havde en tdc-email, og tænkte, hvad fanden er det for en adresse til at starte med, da jeg fik brev fra mailer-daemon.

thomas | web / 21:41 / 10th of august / 2004

Ja, de er garanteret glimrenede bredbånds-udbydere. Men så slækker de på kvaliteten hos deres mail-gøgl. Eller også har jeg bare et personligt togt mod TDC, efter deres urimelige behandling, da jeg fik stjålet min splinter-nye Sony Ericsson T610 (jeg havde haft den i 14 dage! Da kostede den 1200 (d)kr!). Jeg måtte pænt betale abonnement i et halvt år efter, og fandme om de ville tilbyde mig en erstatningstelefon til lidt billige bananer. Nix.

Røvhuller (tm).

(men deres internet har jeg faktisk selv lige nu)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.