verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Kommunikationscast runder 50 podcasts 10.03.2008

Mikkel og Emme har siddet bag roret på Kommunikationscast siden 1. april. Det blev ikke lanceret som en aprilsnar, og det er så langt fra en aprilsnar det kan være. Det er nok snarere noget af det bedste podcast-genren har givet os i Danmark.

Det er i bund og grund et radioprogram, centreret omkring kommunikation, hvor værterne i løbet af det sidste år har udvidet deres ekspertise med et ekspertpanel. Forskellen er blot, at kommunikationscast ikke har nogen der skal tilfredsstilles (investorer, politiske partier, offentligheden), og det giver dem en behagelig frihed til at undersøge ting og sager som ellers ikke ville blive behandlet i andre medier.

Jeg ser mere og mere frem til søndag aften, hvor ugens kcast bliver lagt på nettet. Så er der nemlig omkring 45 minutters god underholdning med kritisk og humoristisk vinkel at se frem til.

Måske de holder en fødselsdagsfest d. 1. april?

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.