verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Vejen til afhængighed 10.02.2006

Vicky Pollard

Det startede med nogle glimt på tv, af en mand i dametøj der insisterede på at han var kvinde, der gjorde kvindelige ting, og Vicky Pollard, der kan snakke selv en rutineret advokat ud i tovene (yeah, but no, but yeah, but no, you see, the thing that happened was...).

Jeg lånte sæson 2 af en kollega, og hylede af grin over Andy og Lou og Daffyd Thomas (the only gay in the village), og blev i en sådan grad afhængig af besøg fra Little Britain, at jeg nu har investeret i 2 dobbelt-DVDere, med de to første sæsoner.

Afhængigheden er vokset til en sådan størrelse, at Simpsons ikke længere kan holde mig foran TV-skærmen, og jeg ikke kan finde mig til rette med at skulle til drømmeland uden, at have fået mig et skud humor fra de utilrettede eksistenser fra Little Britain.

Jeg kan varmt anbefale det (:

Nårh ja, og hvis man vil have smagsprøver er der rigeligt på Google Video.

Comments

Tore | web | @ / 20:20 / 10th of february / 2006

Yepper, de er en god gang ROFLMAO. Jeg glæder mig til at låne dine DVD'er, når du engang er færdig med dine øversøiske eventyr. En gang i 2017, måske? Yeah!

dalager | web | @ / 1:15 / 11th of february / 2006

Har samme tosæsonerspakke. Good fun indeed.

Det er ret interessant at serien først folder sig ud, når man har set 2-3 afsnit og begynder at grine over gentagelser, variationer og detaljer.

Det første afsnit var jo ikke hverken noget særligt eller særligt sjovt.
Nu har jeg en sms-lyd der siger eh eh eeeeeeh.
Sådan kan det gå så stærkt.

Jonas | web / 10:46 / 11th of february / 2006

@Tore: Det skal vi nok kunne finde ud af, jeg besøger jo moderlandet fra tid til anden (:

@dalager: Det er i den grad gentagelsens magt der får has på en. Andy og Lou er et komisk mesterværk i mine øjne, og bliver kun sjovere fordi man sidder og venter på den selvsamme punchline hver gang. Det er simpelt, det er smukt, og der fungerer bare. Eh eh eeeh som sms-lyd, ikke nogen tosset idé (:

jdreng | web | @ / 18:40 / 23rd of february / 2006

Når man tænker over det, så er der ufattelig meget god tv-komik fra Storbritannien. Monty Python, The Young Ones, The New Statesman, Bottom, The League of Gentlemen, The Office og selvfølgelig Little Britain.

Min LB-favorit er - ud over selvfølgelig Lou og Andy - hotelværten Ray McCooney.

Jonas | web / 20:06 / 23rd of february / 2006

Y-e-e-e-e-s!

Jeg er giver dig fuldstændig ret jdreng, bortset fra at jeg kun kender halvdelen af dem du nævner, men de er til gengæld skide skæge (:

Tue | web | @ / 10:16 / 11th of september / 2006

Det lyder som måden det startede på her også. Kom første gang ind midt i en sketch, hvor en advokat afhørte (eller rettere forsøgte på det!) Vicky Pollard. De er simpelt hen for sjove!

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.