verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Hvad hedder i? 10.01.2004

I går stod den på jazz på Copenhagen JazzHouse med de herrer Dahl/Ginman/Blachmann der i efteråret fik en kontrakt med Verve, og det var en rigtig god koncert. Carsten Dahl minder mig om Linus fra Radisserne, pga. den måde han til tider sidder bøjet over klaveret på. Fuldstændig rundrygget. De afslørede at aftenens plan var, at de skulle spille standarder og at Hr. Dahl startede numrene og så måtte de se hvor det førte hen. Det førte mange dejlige steder hen, til bl.a. Miles Davis (All Blues, So What) og et Thelonius Monk nummer, som jeg ikke kan huske hvad hedder.

Især 2. sæt var rigtig godt. Carsten Dahl sad og trallede højlydt med på stort set alle numrene, og Lennart Ginman gav den som standup-komiker. Da de takkede af inden ekstranummeret sagde de mange tak for det store fremmøde og den gode stemning, og Lennart Ginman råbte til publikum "I har været et rigtig godt publikum, hvad hedder i?". Og så legede de videre.

Comments

dalager | web | @ / 14:23 / 10th of january / 2004

Jeg så dem sidste år på JazzHouse, og det var også en utrolig god og levende oplevelse. De har den der kombination af monsterkompetence og sandkasse. Og det kommer der noget rigtigt fint musik ud af :-)

Tore | @ / 10:00 / 11th of january / 2004

Carsten Dahl er simpelthen kult bag tangenterne. Jeg hørte ham øve til en solooptræden i de dage jeg arbejdede på JazzHouse. Meget fine toner.

Jonas | web | @ / 19:14 / 11th of january / 2004

@dalager: Lige præcis blandingen af monsterkompetence og sandkasse er virkelig rammende for dem synes jeg. Rigtig god stemning (uprætentiøse herrer), og rigtig fin musik.

@Tore: Det må man vist kalde et frynsegode (:

Thomas / 16:40 / 12th of january / 2004

Ja, det var en virkelig god koncert. Nummeret af Thelonious Monk hedder "Well You Needn't", og der findes en udemærket indspilning på "Thelonious Monk - Genius of Modern Music Volume 1" fra 1947, udgivet på Blue Note.

Jonas | web | @ / 20:34 / 22nd of january / 2004

Tak for tippet Thomas, den er hermed bestilt på biblioteket.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.