verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Linkkćrlighed til salg 09.11.2006

Ung sprød mand (Semoblog) søger villige mænd/kvinder (bloggere), til diverse ydelser (links/omtale) mod betaling.

Linkalfonseri, kan være man kan tjene en 10'er på dette indlæg?

Comments

Rasmus | web | @ / 3:50 / 10th of november / 2006

Ydrk - hvor klamt.

Jonas | web / 12:09 / 10th of november / 2006

Jeps, har svært ved at tro at det kommer til at virke særlig godt.

Julius Taul Madsen | web | @ / 13:50 / 10th of november / 2006

Det er selvfølgelig fair nok I har den holdning - det kan jeg ikke gøre noget ved. Men jeg vil meget gerne vide hvorfor I ikke tror på projektet? Tror I ikke der tilmelder sig nok bloggere til at det kan blive realiseret? Tror I ikke at vi kan få nok virksomheder med på vognen, til at der rent faktisk bliver noget til bloggerne at skrive? Eller er de 10 kr. simpelthen bare for lidt (vi har forresten sat beløbet op til 40 kr. nu - vi har erkendt nu at 10 kr. var for lidt!). Eller synes I i det hele taget bare at konceptet er amoralsk? - eller er det nogle helt andre bevæggrundlag I har for jeres udtalelser :-)?

Jeg håber I vil komme med noget konstruktiv kritik - trods jeres negative indstilling til projektet. Lige som de fleste andre er vi interesserede i at skabe et godt produkt, og vi tror selv på konceptet, og at det kan være et gavnligt partnerskab for alle parter.

Mvh. Julius - medstifter af www.semoblog.com

Jonas | web / 19:58 / 10th of november / 2006

Der skal såmænd nok tilmelde sig bloggere til jeres koncept, folk vil jo gerne tjene penge hvor de kan, men jeg er ikke sikker på, at dem der tilmelder sig, er nogle der vil gavne de klienter, som der ganske givet vil også vil være en del af (weblogs er jo 'the new black'). I skriver at man kan oprette en blog hvis man ikke allerede har en, hos f.eks. wordpress.com, så teoretisk set kunne i få 200 bloggere tilmeldt, der alle har en helt ny blog på wordpress.com. Det betyder at disse blogs først skal indekseres, før de links de evt. smider i historier i betaler dem for at skrive, bliver taget i betragtning. Ydermere er der sider der skal linke til disse helt nye blogs, for at de kan få noget værdi, og jeg tror ikke, at nyoprettede blogs, der skriver om dikterede emner, er noget der kommer til at trække særligt meget trafik. Kald mig bare arrogant og groft generaliserende.

Jeg må indrømme jeg er lidt overrasket over, at i som SEO'ere lader til at have overset, at et link ikke bare et link, og især ikke for søgemaskiner.

Når det er sagt, så tror jeg ikke det er nok webluder i de bloggere i gerne vil købe links hos, til at de vil tilslutte sig jeres forretningsplan, men det kan være det bare er mig der er sur, gammel og indtørret (og det selv om jeg bruger håndlotion).

troels | web | @ / 9:08 / 11th of november / 2006

Jeg vil gerne sælge min blog for mamon.

ps. - min pagerank er 4, skal vi kysse?

Men seriøst. Hele forretningsmodellen hvor i (semoblog) opbygger en forretning på mit brugergenererede indhold, som samtidig degenerere værdien af mit indhold for mig selv og for mine læsere gør mig ret betænkelig. Faktisk syntes jeg den er en dårlig forretning for mig på lang sigt. Ja jeg ville da syntes det var herligt at få tilsendt fede cd'er og så skrive om dem, men hey.. den service med at skrive om noget man syntes er fedt, det gør de fleste bloggere vist allerede gratis.

Men de her bloggere med den her pagerank som kunne være god at sælge som vare for jer - det er netop de bloggere som ved godt og stabilt indhold over lang tid, virkelig udnytter deres bagkatalog til netværk. Både socialt - men så sandelig også ifb. med job. Jeg mener, hvorfor forringe mit bagkatalog, med reklamefremstød for altmuligt og tjene hurtig småmønt (og dermed forringe mit eget produkt på længere sigt), når jeg potentielt kan få et ægte job betalt med beløb jeg kan leve af, på den vare jeg allerede har?

Rasmus | web | @ / 0:34 / 12th of november / 2006

Troels rammer plet. For mig handler det ogsĂĄ om devaluering af indholdets kvalitet. Personligt ser jeg ikke noget galt i, at man tjener penge pĂĄ sin blog (f.eks. i form af google reklamer), men det skal ikke foregĂĄ gennem indholdet, sĂĄ bliver det ikke til andet end bestilte reklametekster.

Det er hele mentaliteten bag semoblog, som jeg ikke bryder mig om: At vi skal sælge ud af vores indhold for at tjene et par håndører. Det er for mig ensbetydende med nul troværdighed for de deltagende bloggere, og faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det er underminerende for blogosfæren som helhed. Der er ikke særlig langt fra det semoblog leverer til de bot-drevne splogs.

Christian Handrup Jřrgensen | @ / 11:35 / 20th of november / 2006

Jeg er en del af semoblog, og vil gerne knytte en kommentar til det i har skrevet.

Jeg kan sagtens følge troels og Rasmus, men jeg er ikke sikker på at vi fra semoblog har formidlet vores budskab ordentligt.
For det første vælger man selv om man vil skrive indlægget - der er ingen der bliver tvunget til det.
Dernæst bliver bedt om at skrive om sin egen mening - Vi hverken kan eller vil tvinge folk til at skrive noget de ikke selv kan stå inde for. Det svarer vel et eller andet sted til en anmeldelse.

Vi har ingen intentioner om at styre eller tvinge folk til at sælge ud af sig selv - Vi ønsker bare at give dem en ny mulighed.

Jonas | web / 14:50 / 26th of november / 2006

Så i sidste ende kan i kun sælge ideen til annoncørerne som 'omtale på nettet', og ikke kunne garantere om det er godt eller dårligt? Er der nogle virksomheder der er interesseret i det, altså udover dårlig omtale også er PR?

Hvad med evt. efterfølgende debatter i kommentarsporet i et indlæg? Der er ingen garanti for hvad folk kan finde på at skrive der, og det kan være en læser har andre erfaringer med det website jeres blogger har skrevet om, og gerne deler dem. I har naturligvis leveret varen, omtale og link, men det er ikke sikkert det resulterer i konverteringer og øget salg for virksomheden.

Det er ikke fordi jeg ikke værdsætter den ekstra mulighed, jeg er blot en smule skeptisk overfor varens koncept, og hvordan i vil sælge det til eventuelle kunder.

Adeline Woolnough | @ / 0:51 / 9th of april / 2016

I used to be suggested this blog by means
of my cousin. I'm now not certain whether this post is written by way of him as nobody else understand such targeted about my difficulty.
You're wonderful! Thanks!

Here is my web page - Www.youtube.com

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.