verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Haddonaldson 08.10.2006

Så vidt jeg kan se mangler der blot en skippersweater før jeg råber 'slående lighed'.

John Donaldson og Kaptajn Haddock

Hvad er din bedømmelse?

Kork til: De to arkæologer der gjorde mig opmærksom på similariteten mellem John Donaldson, og vores allesammens Haddock, i ved hvem i er, samt David's Favourite Captain Haddock Curses for at have et passende billede af Haddock.

Comments

Anders | web | @ / 14:40 / 8th of october / 2006

Splitte mine bramsejl. Der er noget om snakken sømand...

Ægyptologen / 8:46 / 9th of october / 2006

Jeg tror bare slet ikke at Marys far er lisså sur som Haddock. Han, altså John Donaldson, ser så rar og flink og smilende ud, og jeg kan ikke forestille mig at han kunne finde på at sige 'din kvælstofbacille' eller 'asfaltcowboy' til fx. D. Margrethe ;o) Men man ved selvf. aldrig....

Jonas | web / 10:34 / 9th of october / 2006

Du har ret, han virker så fattet og rolig, og især i selskab med Johhny Margrethe, men altså forestil dig ham, til balfaldera på slottet, hvor han bliver placeret ved siden Prins Ingolf (kongehusets Madame Castafiore), så tror jeg nok han kun presses til at sige, 'Ingolf, din skvatdragon, kan du for ti tusind tordnende tyfoners skyld, ikke holde mund om den Julemærkemarch, bare et øjeblik?'.

Ægyptologen / 17:22 / 12th of october / 2006

Tjoh...det har du nok ret i......og hvor må det være belastende for den der pæne kongelige familie (ahem) at de SKAL invitere Prins Ingolf, Prinsesse Elisabeth og de der andre mystiske indavlede tingester, hver eneste gang der sker noget skægt i kongehuset.

Nå, tilbage til Kaptajn Haddock. Jeg har lige været i Bruxelles, hvor jeg for første gang besøgte deres tegneseriemuseum. Det var faktisk slet ikke så tosset, og jeg var på nippet til at købe mig fattig i Tintin, Terry, Barbapapa, Spiril og Kaptajn Haddock-figurer og tableauer. Men gjorde det dog ikke. Nøjedes med en Terry-nøglering til kæresten og den sorte Barbapapa til mig selv ;o)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.