verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Klisterlinks 07. februar, 2007 08.02.2007

  • Intype ser ud til at være en kommende bedste anbefaling til dine windows-venners søgning efter den ultimative editor.
    Bevares, den er i en tidlig beta, men skærmkastene ser lovende ud. Ja, jeg antager de var svært inspirerede af TextMate, og besluttede sig for at gøre en ende på hoveringen fra dennes brugere. Intet andet end gode nyheder i mine ører, vi(m) har alle brug for en god editor.
  • Når iSteve siger DRM er noget skidt, så må man hellere gå efter nogle af dem der ikke lægger bånd på deres musikdistribution og vores konsumption. Ovre på aurgasm anbefaler Paul Irish CPI, som kort fortalt omtales som Shit that make you go bounce. Og det er sandt, jeg har tjekket mix'ene Give Me Cyborg Love, og det er rigtig godt. 2x60min+ mix der hænger godt sammen, og blander masser af genrer. På CPI's hjemmeside har hun lagt endnu flere mix ud, bl.a. et der bærer det fængende navn Rock Out With Your Cock Out, der må tjekkes ud i morgen, samt en audio diary, der indeholder 40 sekunder af 99 numre, mix'et sammen. Det må også blive imorgen.

Og så en note om klisterlinks tiltaget. Jeg burde kalde dem skiftevis 'Stædige links' og 'Dovne links', for de er der kun fordi jeg er for stædig til at skifte til Wordpress, og for doven til at skrive et XML-RPC interface til min blog (måske endda blot at google efter et jeg kunne nakke). Hvis jeg gjorde blot den ene af disse to ting, så kunne jeg få del.icio.us til automagiskt at poste mine digitale efterladenskaber på bloggen her.

Mit alternativ består så i, at abonnere på feedet af mine egne del.icio.us-links i Google Reader, og så indsamle til klisterlinks med jævne mellemrum. Ikke særligt elegant, men det virker, og jeg er tilfreds.

Hvis du tidligere abonnerede på mine delte emner i Google Reader, så er de flyttet til denne side nu, hvor der kan abonneres på dem. Hvis man har lyst til den slags.

Comments

Kristian | web | @ / 9:18 / 8th of february / 2007

Apropos DRM, så er her et klisterlink den anden vej: Trusted Computing. HQ-filmen er alle 50MB download værd ...

Jonas | web / 12:33 / 8th of february / 2007

God film, takker ærbødigst! Den er med på næste klisterlinks-indlæg.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.