verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Søndag blandt dyr 08.02.2004

Det var i dag der var indkaldt til søndagsmøde i Zoo for skrivende elementer på cphblog, og jeg vil gå så langt som at kalde det en succes. Vi var fire skyldige, Lama'en, Randisen, Kong Onky og undertegnede, der tog hul på dagen klokken 12 ved hovedindgangen. Andre skulle være dukket op, men pletvis glemsomhed og influenza syntes at have ramt deltagerne. Vi gav dem 15 minutter, hvorefter vi begav os ind til de andre dyr.

Fra det øjeblik vi trådte ind i sommerfuglehallen i Tropezoo var Lama'en genstand for en Papirsommerfugls ubetingede kærlighed. Den blev så pjattet med ham (Kong Onky har bevismateriale i form af billede her), at den fulgte med os ud i forhallen hvor der ikke var spor tropiskt, og den var synligt mærket af den pludselig temperatursænkning. Den blev dvask og svag, så et lynhurtigt nedsat redningshold fik den gelejdet tilbage i hallerne med tropisk varme og bevingede venner.

Da vi ved 15:30-tiden var temmelig blåfrosne søgte vi tilflugt på Zugar Baby hvor der blev sludret og indtaget kaffe/cola og sandwich/burgere.

Skidehyggeligt at se nogle af jer IRL, glæder mig til arrangementet d. 13. marts — det skal nok blive underholdende. Skal jeg sørge for en bulldozer til at rydde gemakkerne med inden, Lama?

Comments

Randi | web / 15:52 / 8th of february / 2004

Jeg synes du er lidt for beskeden, Jonas. Du kan med god samvittighed påtage dig den fulde ære for få vist den vildfarne sommerfugl tilbage til sin plads i folden blandt hanner af hendes egen art.

Jonas | web / 16:06 / 8th of february / 2004

Tak-tak, men hvis jeg ikke havde gjort det ved jeg jo at du havde trådt til (:

dalager | web | @ / 16:22 / 8th of february / 2004

Jeg synes altså også, at du skal have noget Cwedit, Jonas. I bondede for vildt, dig og Bianca the Butterfly ;-)

Og tak for i dag :-)

Det med bulldozeren tænker jeg lige over. Har du en stående?

Rasmus | web / 12:29 / 9th of february / 2004

Spørgsmålet er så bare: hvem lukkede jer ud ? ;)

Jonas | web / 20:01 / 9th of february / 2004

@dalager: Ja, hun var en fin lille delikat sag, men det var jo dig hun ville have (: Ang. bulldozer, kan du huske den der historie med nogle rockere der hjalp deres kammerat ud af fængslet i... 1995 tror jeg det var?

@Rasmus: Det er ikke til at få ordentlige dyrepassere nu om stunder. Vi var vidne til en passer der gav odderne kyllingehoveder udenfor fodringstid, og de havde masser af lækre små fisk fra deres fodring liggende lige for labberne af dem. Det er sguda dårlig opdragelse.

Andreas | web / 6:02 / 10th of february / 2004

Det lyder som om I havde en rigtig hyggelig dag :o)

Jeg vil også i Zoo, ja jeg vil så!

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.