verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Taxachaufførerne i Dublin 07.12.2006

Jeg kan godt lide taxachaufførerne i Dublin, de minder ikke om taxachauffører andre steder jeg har været. De er ovenud venlige, og deler gerne historier med dig. Om alt fra drukture i Paris, alternative ture til Amsterdam, og shoppingture til London med deres bedre halvdel.

Vel at mærke hvis man kan forstå hvad de siger, for nogle har usædvanlig tyk Irsk dialekt.

Et eksempel: Man kører en tur, taxameteret lyder på 8.20 euro, chaufføren siger: du kan bare giv mig 7, det er fint". Giver ham 7, efter at have samlet min kæbe op fra taxagulvet, og på vej ud siger han "God bless you". Det er ikke kun sket een gang. Der er en klar trend, det er som om deres ture er på bud.

De er lige som jeg forestiller mig Dan Turéll ville være som taxachauffør. Rapkæftede, ligefremme, og godmodige. Og så kan de også tale om vejret.

Comments

Rasmus | web | @ / 19:25 / 9th of december / 2006

Jeg vil fa'me til Dublin og køre i taxa med hr. Voss.

Jonas | web / 10:52 / 10th of december / 2006

Det lyder dæleme godt!

Så sent som igår kørte jeg med en taxachauffør, som fortalte han havde boet i USA, hvor han forsøgte at nå toppen som musiker, men at det ikke var lykkedes for ham, og han nu levede et stille liv som familiefar, og taxachauffør, i Dublin.

Jeg var ret fuld, men jeg er sikker på han sagde, at Stone Temple Pilots plejede at varme op for det band han havde spillet i.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.