verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Øller og legetøj 07.10.2003

Min weekend bød på megen underholdning, og det havde overvejende noget med øller at gøre. Fredag, efter at have kæmpet mig igennem den ugentlige javaaflevering, indkasserede jeg min fødselsdagsgave fra min søster og svoger, en ny mobilos, en Siemens S55. Herligt stykke legetøj, med BlåTand, så den kan snakke med min lille venlige bærbare.

Dernæst var der dømt aften med hjemmedrengene, vores udflugtsstart var det nyåbnede Nørrebros Bryghus, men der var optaget. Så tog vi på Øl i Elmegade i stedet, ikke noget dårligt valg. Ingen musik, god øl, og rimelige priser. Jeg fik mig nogle forskellige Weissbier (personlig favoritøl, skarpt efterfulgt af Carlsbergs Lagerøl), og foreslog at vi tog hjem til mig for at drikke nogle Special Brew. Gøgleren sørgede lige for en ramme dåsebajere, så vi ikke løb tør. Martin stod for Tonic og Lemon, og jeg for Gin. Det var heller ikke kedeligt, og det blev rimelig sent.

Lørdag var jeg tidligt oppe, synligt mærket af alt for lidt søvn, og en del øller. Jeg skulle finde mig en Tux til Janus' fødselsdag, men jeg kunne kun finde sådan nogle grimme pingviner, der ikke var ligeså pæne som Tux. Klokken halv tolv dukkede jeg op på Café Tjili Pop (tomhændet, dårlig stil!), og fik drukket en liter Hoegaarden Weissbier før jeg kunne deltage på ordentlig vis. Det smager jo godt.

Søndag legede jeg med Director sammen med Tore, vi skal bruge det til vores 16-ugers projekt om interaktive film. Vi skal bygge en demo så vi kan teste vores idéer. Det virkede rimelig ligetil, og jeg ser frem til at kunne skrive endnu et script-sprog [lingo] på listen over sprog jeg har stiftet bekendskab med.

Fantastisk uproduktiv weekend, men det var meget rart.

Comments

Tore | @ / 20:27 / 7th of october / 2003

Jeg er glad for at vores Director-seance er klassificeret som uproduktiv. Det var lige før du kom til at postulere at vi faktisk havde lavet noget ;)

.: T

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.