verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Et sjældent priviliegie 07.08.2004

Jeg har lige været på ferie.

Det var rart.

Virkelig rart.

Da jeg gik igennem indre by i nat, efter at være blevet fragtet med alle de andre charterlemminger, hvoraf jeg naturligvis var den mindst charterlemmingagtige, tilbage til vor kære hovedstad, kom jeg til at tænke på noget ved mit forhold til København.

Et privilegie ved at være turist er, at man får lov at indtage en by fuldstændig som man har lyst til. Man kan helt frit erfare sig frem til sin yndlingskaffebar, en god billig restaurant, en lille åben plads perfekt til lidt solslikning, og stadig vide, at hver ny gade rummer en oplevelse man ikke har haft før.

Den oplevelse får jeg aldrig med København. Jeg er født og opvokset her, og store dele af den synes så velkendt som min egen bukselomme. Man kan selvfølgelig lade som om, for en enkel dag eller noget, at man er turist for første gang i sin egen by, men jeg kan nok ikke mønstre den naturlige nysgerrighed ens status som turist giver en.

Jeg gad ellers godt prøve at være turist i København, bare en enkelt dag.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.