verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Blogradio: Emnet er kommentarer 07.06.2004

Blogradios første show er i luften, og jeg har hørt det et par gange nu. Emnet er kommentarer på weblogs, og de bliver dissekeret på kryds og tværs. Det er /many og Nifty der er i studiet med bagmændene Hr. Plok, og Hr. Rasmussen.

Det er fedt, det er godt, og det er anderledes. Det er anderledes pludselig at høre blogs blive formidlet pr. audio. Jeg ved ikke, det gør et eller andet ved mig, og jeg kan godt lide det. Og ikke nok med at alle i studiet har interessante 'stemmer' på tekst, så har de også mægtigt gode radiostemmer. Så tak til jer, det var sgu' lige i kassen.

Jeg henter helt sikkert de små 25Mb næste gang der kommer en udsendelse d. 21.06. hvor den næste udsendelse bliver broadcastet.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.