verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Excuse me while I disappear 07.05.2003

Så er min digitale identitet og jeg tilbage. Tak-tak. Det har taget et stykke tid, og det er der flere årsager til.

For det første faldt hackningen af mit site sammen med en af mine venners "forsvinden" i Bagdad, i slutningen af marts. I fem dage var min blog og dens fremtid det jeg tænkte mindst på, og når den endelig skulle hackes, så var det et meget godt tidspunkt. Tabet af min blog blev sat kraftigt i perspektiv af det mulige tab af en nær ven.

På femtedagen dukkede han op, i Amman, heldigvis uden fysiske ar. Nu er han i Bagdad igen, men under andre omstændigheder.

For det andet faldt hackningen også sammen med at jeg var midt i at flytte, og det tog også en del af min opmærksomhed i en rum tid. Jeg er så småt ved at falde på plads i min nye lejlighed, det er svært andet når den ligger i en sidegade til strøget i København. På trods af et par meget animerede 1. maj branderter, er strædet faktisk forholdsvis roligt om natten, selv om det ligger lige i mellem Pan og Heaven.

Der er ikke længere MT-henvisninger eller henvisninger til mit webhotel her på siden. Det er der to årsager til.

De manglende henvisninger til MT er dels fordi jeg gerne ville udfordre mig selv og rulle min egen blog-maskine, som så mange andre har gjort, og dels fordi jeg læste denne postering på Tantek Çeliks weblog. Det giver åbenbart prestige at skrive sit eget blogværktøj, og jeg vil jo have prestige.

Så nu har jeg lavet mit eget. Det er godt nok lidt simpel, og mit arkivsystem er mildest talt interimistisk og ikke morderisk brugervenligt, men jeg kan da poste indlæg, og de kan også kommenteres. Mine URLs skal finpudses lidt, Google kan nemlig ikke lide dem, men det må komme på et senere tidspunkt.

De manglende henvisninger til mit webhotel skyldes, at jeg ikke har lyst til at linke til nogen der ikke sikrer deres servere mod hackere. Som kompensation fik jeg godt nok et års gratis hosting, i en pakkeløsning en del bedre og større end den jeg havde før. Det betyder at jeg kan vælte rundt i subdomæner og MySQL-databaser, lave pænere thumbnails i mit Gallerhea-galleri [der naturligvis har ligget i dvale i en rum tid] og råde over dobbelt så mange megabytes. Ikke dårligt.

Hvorom alting er, så er verture.net tilbage, i helt nye gevandter, og det er jeg glad for.

Comments

Tore | @ / 10:20 / 7th of may / 2003

Godt at se dig tilbage i stolen, min ven!

.: T

~/j | @ / 10:54 / 7th of may / 2003

Tak Tore, mange tak.

Andreas | web / 12:38 / 7th of may / 2003

Jeg skal da lige prøve kommentarerne. Det ser flot ud, Jonas!

David | web / 12:58 / 7th of may / 2003

Flot side, Jonas! :-)

Camilla | web / 19:40 / 7th of may / 2003

Fedt du er oppe igen. Og der er helt klart prestige-points til din blog. Det ser godt ud!

~/j | web / 13:26 / 8th of may / 2003

Mange tak, Andreas, David og Camilla. Det er også virkelig rart at kunne blogge igen (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives