verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Fĺ det nu gjort 07.03.2006

I et øjebliks spontan forståelse for min egen ineffektivitet (samt inspiration af Anders' og Juri's indlæg ovre på cupertino.dk om GTD-metoden), har jeg investeret i David Allens to bøger om personlig produktivitet.

For mit vedkommende er det nok noget jeg skulle have kastet mig over for nogle år siden, men bedre sent end aldrig, right (hvem sagde specialeudsættelse, overskredne deadlines ad libitum)?

I hvert fald har den igangværende læsning af bøgerne sat mig i en noget anden modus end før, hvilket også har resulteret i gevaldig dalende frekvens af blogindlæg (måske læser jeg bøgerne forkert?). Det er skidt. Men i mellemtiden kan man høre Rasmus og jeg tale om hvordan det er at være udenlandsdansker, på en podcast (så bliver det ikke mere hipt!)

Egentlig skyder jeg skylden på de manglende blogindlæg på Martin Thorborg, for han er alligevel ligeglad med om jeg har haft en dårlig morgen, ja, faktisk er han fuldstændig ettusind procent ligeglad, og det er en sjat.

Jeg har nu fritaget Martin Thorborg fra at læse blogs han mener er kedelige og ligegyldige, og jeg synes at kunne mærke han er blevet et gladere menneske (dér, nok, ikk', ligesom), og måske betyder det også, at jeg begynder at poste lidt mere... om hvordan mine morgener er herovre.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.