verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Xserve med uden skrm 07.01.2005

Xserve
Man ved man arbejder et godt sted, når der den første arbejdsdag i det nye år, står en funklende ny Xserve G5, og bare venter på at man kaster noget nørdkærlighed efter den.

Det gjorde jeg så, og hold da johnson hvor er det svært at montere sådan en varyl i et "4-post rack". Det gav i hvert fald mig helt uoverskuelige problemer (herunder blødende tommelfingre og beskidte knæ), at montere de dersens skrueholdere på de dersens pæle, i den dersens metalkonstruktion, hvor alle de andre servere sidder.

Man kan høre jeg er IT-professionel, ikk? Jeg kan alle de hemmelige fagudtryk.

Anywho, skruedimserne hed i virkeligheden 'cage nuts', hvilket er meget sigende for deres funktionalitet. Omtrent ligeså virksomme som tosser i bur var de sgu. Men efter lidt blod og sved er svesken nu klemt ind på plads #12 i metalfætteren. 13eren var også ledig, men her tager vi ingen chancer.

Når jeg nu er IT-professionel, så ved jeg jo også, at man skal bruge en skærm for at kunne konfigurere sådan en computer, og derfor havde jeg naturligvis bestilt Xserveren uden mulighed for at tilslutte skærm. Fordi sådan er jeg, en udfordringernes mand, jeg står ikke tilbage for noget på den konto.

Men alt løste sig, som det jo plejer at gøre, og jeg er nu den glade administrator af et stykke space age aluminiumisenkram, der har de obligatoriske blå serverlamper, hot swap og andre fagudtryk, der er så hemmelige at jeg ikke må røbe dem.

Comments

Jonathan | web | @ / 17:16 / 7th of january / 2005

Bare sig at de fagudtryk der er gængse er alt for poppede, og rigtige nørder kalder det "de dersens skruer".

Hvis du lyder overbevisende nok skal folk nok hoppe på den.

Jonas | web / 4:56 / 8th of january / 2005

Helt sikkert, det er det jeg har støttet mig op ad i de sidste 2 år, så det går nok et års tid endnu (:

Kristian | web | @ / 17:31 / 8th of january / 2005

Apropos mac...

Jonas | web / 0:15 / 11th of january / 2005

@Kristian: Classic stuff! (:

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.