verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Fra gemmeren 06.11.2003

Jeg har brugt wayback machine til at genetablere nogle af mine indlæg efter siden her blev slettet. Det er ret genialt, og man kan finde mange spændende ting arkiverede der. Det var Eric, Rune og Andreas der gjorde mig opmærksom på det tilbage i april.

Mens jeg sad og kiggede de gamle ting igennem kom jeg i tanke om nogle af de billeder der en gang var at finde her på siderne, og minsandten om de ikke stadig ligger på den server jeg lagde dem på dengang.

Der er billeder af mig og nogle hjemmedrenge der spiller terrænkroket på Amager i 2001, der er billeder fra en tur til Venedig med min mor i 2001, og der er billeder af min far på feltarbejde, og mig der ligner en hulemand i Kansasshorts.

Se det var tider (:

Comments

David Blangstrup | web | @ / 12:10 / 6th of november / 2003

WayBack Machine er fed! Whoa, og nu kan jeg udfylde felterne med Safari... ;-)

Jonas | web | @ / 12:56 / 6th of november / 2003

Ja, wayback machine er sej, men er jeg den eneste der pt. ikke kan komme i kontakt med den? Jeg får bare en timeout.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.