verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Alle hjælpemidler tilladt 06.06.2004

I den næste uge har jeg tre eksamener, ganske ufrivilligt vel at mærke. Jeg har tidligere været oppe til fire eksamener på en uge, og jeg bestod, på mest forunderlige vis, dem alle fire. De kommende tre skal også nok komme til at gå ok, men for helvede hvor er eksamenstiden dog bare kedelig.

Vores skriftlige eksamener er med alle hjælpemidler tilladt, undtagen mobiltelefoner. Alle hjælpemidler. Gad vide om arrangørerne har overvejet konsekvenserne af ordet alle. I teorien kunne jeg tage alle de bevidsthedsudvidende stoffer jeg kunne få fingre i, med ind til eksamen, og stadig få lov til at fuldføre.

Man kunne starte med at komme et kvarter før eksamen og line nogle baner op på bordet, stille et safarisæt ved siden af, og fuldføre rækken af hjælpemidler med en joint og en håndfuld svampe.

Så længe jeg afleverer min mobiltelefon kan de vel ikke sige noget til det.

Comments

pollas | web / 20:04 / 6th of june / 2004

Safarisæt? Det er noget med sidevogn og sår'n, right? Det gælder om at have jargonen i orden - i pølsevognen, på bodega og til eksamen...

Jonas | web / 20:36 / 6th of june / 2004

Hehe, nemlig. Safarisæt = Elefantbajer og en Jägermeister.

dave | web / 20:42 / 6th of june / 2004

Til eksamen i Databaseteknik oppe paa Lunds Universitet, sad min sidemand og tyggede paa snus... Saarh mon ikke det skulle vaere tilladt? Om ikke andet i Sverige da ;-)

Morten Reippuert Knudsen | web | @ / 9:31 / 7th of june / 2004

Er det sygt hvis jeg tilbyder at fremskaffe dette hjælpemiddel såfremt du skønner at behovet kan opstå?

Tore | web | @ / 12:43 / 7th of june / 2004

Glem ikke denne her fætter. Man ved aldrig.

Jonas | web / 16:56 / 7th of june / 2004

@Morten: Behovet kommer helt sikkert til at opstå, hvad tid kan du levere til?

@Tore: Jeg er bange for at jeg kommer til at køre nogle ned hvis jeg stiller mig på sådan en. Jeg er nok mere til en Megway (:

Tore | web | @ / 20:13 / 7th of june / 2004

Lol. Den kan jeg godt huske nu hvor du peger på hende. Faktisk kunne man slæbe Jakob Nielsen med til en Usability eksamen, ku' man ikke? Synd vi er færdige med kurset. :(

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives