verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Om konferencer 06.04.2004

Jeg har postet et par indlæg om vores (Tore og min) forestående tur til Singapore for at præsentere en artikel vi har skrevet i fællesskab med nogle kloge mennesker, baseret på et projekt vi lavede i efteråret/vinter.

Dem der afholder konferencen skulle have svaret d. 15 marts, og de svarede så i går, at vores artikel var optaget på konferencen.

Hurra for os!

Men, der er naturligvis et men, vores vejleder og flere af medforfatterne råbte vagt i gevær. For det første er det rimelig uprofessionelt, at udskyde svaret med 14+ dage, uden at komme med en forklaring. For det andet, så var deres reviews af artiklen mildest talt noget korte, og for os, uanvendelige. Jeg gengiver dem her verbatimt i deres fulde længde, sakset fra emailen de stod i:

6. Reviewers Comments:

* Amain idea of this paper is interesting. However, it is hard to get a goodunderstanding of this paper. This is because the logical development isnot good.

* Nicework, interesting results.

Man forventer ligesom at de kommer med nogle sagligt forankrede kritikpunkter omkring artiklens indhold, no?

Så det ser altså ikke ud til at sommeren bliver spenderet i Singapore, og vi regner med at trække artiklen tilbage fra konferencen. I stedet kaster vi den efter denne konference, som jeg nok vil undlade at fortælle mere om før vi rent faktisk sidder i Tampere, og drikker vodka og pisker os selv med birkegrene.

Comments

dave | web / 11:48 / 6th of april / 2004

Aev da!

tante lilla | web / 15:25 / 6th of april / 2004

Øv ... eller tillykke ... eller lidt af begge dele ...

David Blangstrup | web | @ / 0:57 / 7th of april / 2004

Tag nu bare til Singapore uden at det hjernevrøvl! ;-) Jeg har for resten smidt pMachine ud (ågerkarle!) og er gået over til åbensovs WordPress, very nifty! Tag et kig! ;-)

Christian | @ / 11:02 / 7th of april / 2004

Skal man grine eller græde over det imponerende dårlige review? Hvorfor overhovedet inviterer, hvis de, uden at kunne argumentere for det, mener, at artiklen er dårlig??

Held og lykke med 2. forsøg

/Christian

Papi / 9:57 / 8th of april / 2004

Æv mand, de skulle ellers lave sådan nogle fremragende tærter i Skinke-porre...

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.