verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Nytårsaften 2006 06.01.2007

Pga tekniske uheld fejrede jeg jul nytårsaften i Bristol lufthavn. Det kan ikke anbefales.

Der var vel en håndfuld mennesker udover jeg selv, og ingen chancer for at drikke sig fuld, da alt undtagen en café havde lukket. Men uforglemmelig, det var den.

Håber din nytårsaften var ligeså uforglemmelig (:

Comments

Kristian | web | @ / 0:44 / 7th of january / 2007

Hvorfor fejrede du jul nytårsaften? :oP

Rasmus | web | @ / 7:00 / 7th of january / 2007

Kristian : Hvis du var strandet i Bristol lufthavn nytårsaften, uden alkohol, ville du garanteret også holde jul. Jeg ville.

Jonas / 11:59 / 7th of january / 2007

Heh, Kristian, fordi jeg er en total klovn. Folk kiggede også underligt på mig da jeg hev mit plastiktræ frem og begyndte at synge 'Jingle Bells'. Med løg på. Det var en svipser, er rettet, tak for'ed (:

Tak Rasmus, du var savnet rundt om træet den aften i Bristol...

plok | web | @ / 21:28 / 7th of january / 2007

Ja, du skulle da have ringet, så var vi kommet!

Jonas / 22:47 / 7th of january / 2007

Sejt, så kunne vi have drukket en kop kaffe, og måske grinet af hende der lå og snorkede lidt længere nede af min bænk (:

Tore | web | @ / 8:36 / 8th of january / 2007

Det ser ud til, at du havde rigeligt med tid til at finde på nogle rigtig, rigtig, rigtig gode ting du skal foretage dig i det nye år - og reflektionerne over det gamle må da også have blomstret.

Du kunne vel også have foldet en festhat af toiletpapir eller sunget "Der er et yndigt land" kl. 23:00 for at underholde engelskfolket, hvis du savnede festligheder. Men at du springer ud som auteur filmskaber, er da bestemt heller ikke at kimse af.

Jonas | web / 10:33 / 8th of january / 2007

Der var alt rigelig tid til at tænke over ting jeg skal foretage mig i det nye år. Den første der blev satset en del på var at blive fuld, men jeg måtte give tabt. Den næste var at sove, og den blev delvist indfriet, indtil kl. blev 4, hvor jeg Easy-jet passagererne der skulle til Las Palmas begyndte check-in. De var meget højlydte.

2006 i revy er påbegyndt, tror bare det bliver for langt til blogindlæg (: - men måske jeg skal udgive det som bog?

Ann | web | @ / 14:09 / 8th of january / 2007

Naaaiijjjj altså, hvor er det synd for dig, du skulle fejre både alle helligdagene samtidig på sådan et gudsforladt sted. Det skal du altså ikke gøre igen!
Bedre held næste år...
Vil forresten meget gerne læse din "året der gak"-bog om 2006 med alt havd det år indebar.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives