verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Sundaybash sundaynext 05.08.2007

Bjørne går i hi og det har dine små frække bamser været. Der var også lige en middagslur, en påskefrokost og en sommerferie.. Nu siger sundaybashboys "frisk ud af vinterhulen, af med badebukserne og smid pølsen på grillen. Klar til ørehonning" på søndag d. 12 august.

En aften hvor musikken tager gulvet, med trin der viser Lord of The Dance hvordan kagen skal skæres, og kysser 3 piger på en aften (har vi hørt). En aften hvor de hvide morsdrenge viser hvordan man synkroniserer, og giver dig mad til den lambrusco du bliver nødt til at drikke fordi den ikke drikker sig selv. En aften der er som Genesis, før Peter Gabriel gik so-lo. Kort sagt, alt det du lige har savnet hele året og lige har lyst til. Os.

Så link op på sundaybash.net fra kl. 1830,00 CET og irc.freenode #sundaybash fra kl. 1930,75 CET hvor drengene byder op. Og du ved at søndag uden bash er som Infernal uden fadøl..

Hvad er lige det der sundaybash? Vores ven Plok, genfortæller eventyret om hvordan det hele startede (eller stod stille). Ta' et lyt :)

kh. dine sundaybashboys

Comments

Andreas Haugstrup | web | @ / 0:28 / 6th of august / 2007

Argh, jeg havde undret mig over om der kom en ny udgave sundaybash. Og så er det selvfølgelig en dato hvor jeg ikke er hjemme. Øv bøv.

Jonas | web / 0:42 / 6th of august / 2007

Pisosse! Vi publicerer irc-loggen til dig så du kan se hvad du gik glip af (:

David Blangstrup | web / 9:20 / 6th of august / 2007

Det glæder vi os til ;)

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.