verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Ild i lortet 05.03.2003

Pyha, jeg syntes godt nok der er lidt meget om ørerne lige pt. For det første er der skolen, som er røverspændende, både Usability og Webprogrammering er interessante og udfordrende kurser, men jeg har slet ikke tid til at læse litteraturen der hører til, hvilket jeg i øvrigt også har lidt svært ved, da jeg ikke har fået købt bøgerne endnu.

Så er der arbejdet, som også er meget spændende. Jeg har allerede lært en hel del mere om OS X som jeg ikke vidste i forvejen, og der skal nok komme mere til. Så er der diverse projekter ved siden af, hvor jeg nok har dedikeret mest kærlighed til det der formentlig resulterer i at jeg sidder med sådan en her inden alt for længe. Og så skal jeg flytte, sgu', lige om lidt oven i købet, til min stedfarmors gamle lejlighed i indre by, KBH. Ikke dårligt.

Og hey, så er Rasmus kommet frem til De Kanariske øer. Imens han er væk har han bedt mig om at publicere de fotos han tager, så forvent en masse flotte billeder fra Ras-manden, det kan kun blive godt. Gad vide om han har brugt min Entitetstransmogriffer? Bygget så han kan lave problemfri blogning med danske bogstaver, fra ikke-danske keyboards i spanien?

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.