verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Elguitar og grammofon... 04.04.2004

Johhny Hefty er en du bør stifte bekendtskab med hvis du ikke allerede har gjort det. Hefty er Danmarks, så vidt jeg ved, eneste kunstner der formår at blande metal, hiphop og underholdende lyrik på en måde så man gider at lytte til det mere end en gang.

I 2000 havde han nummeret "Muggen Røv" på U-Lands demokræm i 14 uger, og den er pænt underholdende, med linier som:

Der er alt for mange rappere ude i vestbyen // der drikkere pilsnere fra Vestfyn // fordi de er så billige, nede i Aldi // jeg er så fattig, at jeg ryger smøger uden ild i // der er edermame vanskeligt, men det er billigt.

Den findes endvidere i en tysk udgave da P3 holdt Oktoberfest. Det er sgu' god hiphop-humor.

Nu har han brilleret igen, med nummeret RapnRoll, som du kan se videoen til her (32Mb wmv-fil der kræver Windows Media Player eller mPlayer).

...Vi vil have rapnroll og ikke andet.

Comments

Andreas | web / 20:34 / 4th of april / 2004

Enhver aalborgenser med respekt for sig selv kender Johnny Hefty. Det var ham der satte Aalborg Øst på landkortet :o)

Du glemte helt Gug Tang Klan som jeg overhovedet ikke kan tage alvorligt (Gug er en lille flække der er vedat vlie spist at Aalborg).

Jeg fatter ikke han kan sælge plader med de tekster, men lidt sjovt er det da ;o)

Rune | web / 8:13 / 5th of april / 2004

Aargh ... flashback! Jeg har set ham live en enkelt gang i min korte karriere som aalborgenser og jeg har stadig tøj der lugter af fjolletobak fra den aften.

Jonas | web / 8:04 / 6th of april / 2004

@Andreas: Jeg forstår heller ikke han kan sælge plader med de tekster, altså udover til mig. Jeg synes det er hylende morsomt, og klasker mig på lårende hver gang jeg hører nummeret, hvilket efterhånden er sket et par gange.

Det virker som om alle skal have en 'klan' af en art, Hefty har Gug Tang, Malk De Koijn har Karateklanen. Det er altså også god humor.

@Rune: Jeg har aldrig set ham live, men jeg tvivler ikke på, at dit tøj lugtede af sjov tobak bagefter, han havde jo også kun råd til røgmand (:

Rolextrip / 2:54 / 2nd of may / 2004

Har lige været til Hefty koncert i aften, og var backstage med Hefty selv. :) Cool gut..!

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.