verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Weblogs må dø 04.02.2004

Det er ikke alle der er lige begejstrede for weblogs, og jeg bebrejder dem ikke. Prøv bare at se på hvor meget uinteressant crap jeg har formået at plastre på disse sider i løbet af de sidste 2 år, og især i de sidste 4-5 måneder.

Derfor er det befriende når nogen tager brillerne af, og sviner MT-brugere, og webloggere generelt.

Comments

Jonas | web / 10:05 / 4th of february / 2004

Desværre er de få gode pointer i den artikel, du henviser til, gemt bag en sværm af barnlige fornærmelser, uvidenhed og grove generaliseringer af bloggere.

Anja | web / 10:06 / 4th of february / 2004

Uargh... jeg siger bare, sikken krampe! I så fald siger han jo at dagbøger også skal forbydes. Stik piben ind, siger jeg bare. Det er jo ikke os alle der plastrer til med ligegyldigt skidt :) Heller ikke du!

Jonas | web / 10:07 / 4th of february / 2004

Skal lige sige, jeg taler om Kuro5hin-artiklen.

Jonas | web / 10:17 / 4th of february / 2004

@Jonas: Jeg giver dig ret i, at de gode og relevante ting (f.eks. arkitekturen bag MT) i artiklen er sovset godt ind en noget barnlig og generaliserende tone.

@Anja: Jeg forstår nu hans (kuroshin-artiklen) )budskab således, at dagbøger er fine nok, de skal bare smides på LiveJournal, hvis målgruppe er de mere dagbogsskrivende bloggere.

Hvad blogs (i mods. til dagbøger) så må bruges til, udover at man skal være specialist inden for et felt, og ikke et felt som en anden specialist i forvejen blogger om (sådan sat på en spids), kommer han jo ikke rigtig med noget bud på. Det er der jeg synes han fejler.

David Blangstrup | web | @ / 10:55 / 4th of february / 2004

Jeg synes virkelig det er tåbeligt. Så snart nogen begynder at tænke over blogs og lege intellektuelle, forsvinder det som vand mellem fingrene på dem. Blogs er åbne, blogs er demokratiske, blogs er for alle! Blogs skal ikke tænkes, de skal gøres! Også selvom mange starter undskyldende og kalder deres blog »Verdens Værste« eller den mere deprime udgave som »Life Sux«... hold op med alt det intellektuelle lort. Jeg har haft stor glæde af din blog, Jonas, det er faktisk dig der har inspireret mig til at blogge, og jeg er kommet i forbindelse med mange via det, så blog løs! Med stor (livs)glæde! :-) At blogge er Tao, det kan ikke beskrives. ;-)

Jonas | web / 19:39 / 4th of february / 2004

@David: Tak! Jeg er meget enig med dig, ellers ville jeg heller ikke blive ved med at skrive på denne side.

Jeg er også kommet i kontakt med rigtig mange mennesker gennem min blog, og andres, og det er herligt at stifte bekendtskaber med andre mennesker på den måde.

Jeg postede mest indlægget fordi jeg selv nogle gange har kigget på min blog, og tænkt: Hold da kæft en gang pladder, hvad får andre, og ikke mindst jeg selv, ud af at læse/skrive denne side?

David Blangstrup | web | @ / 5:29 / 5th of february / 2004

De læser et andet menneske.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.