verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Tiden nærmer sig 03.10.2005

Lejligheden er fundet og erhvervet, takket være en middelsvær formue i euro, og ikke mindst min kommende kollega og roomie Ann, der stod for det administrative benarbejde. Placeringen kunne ikke være bedre, omkring 500m fra HQ.

Der er bestilt bredbånd, WiFi-router er røget på indkøbssedlen, og det hele begynder at blive en anelse realistiskt nu. Glæder mig som en tosset til at rejse, flytte og begynde.

Men først skal jeg lige pakke mit Københavnerliv ned.

Comments

Mathias / 22:23 / 3rd of october / 2005

Held og lykke med den kommende Google-tilværelse, det skal nok blive fornøjeligt.

David Blangstrup | web / 1:20 / 4th of october / 2005

Whoa, lækker lejlighed - og så Google!

Rasmus | web / 4:58 / 4th of october / 2005

Hvor bliver det bare fedt! Jeg synes stadig livet er nyt her, selv om jeg for længst har fundet en rytme, og jeg kan næsten ikke vente med at høre om din tilpasning til et nyt land og en ny kultur.

Kristian | @ / 8:06 / 4th of october / 2005

Do No Evil.

Tore | web | @ / 9:30 / 4th of october / 2005

God livsnedpakning, dér. Jeg tror, du får en smukt tid i det irske. Så længe du presser på for at få Google Earth over på en Mac, kan jeg sagtens tilgive alle de eskapader, jeg ved, du vil kaste dig ud i.

Glem nu ikke at skrive hjem!

jdreng | @ / 17:36 / 4th of october / 2005

God tur til Irland :) Og tillykke med det fine job.Og ja, hvis du kan få Google over på en Mac, ville det da bestemt være alt for sejt.

Jonas | web / 14:26 / 5th of october / 2005

Tak skal i have, jeg skal gøre hvad jeg kan for at få Google Earth over på Mac (må finde mine allerbedste tricks frem (: ), og jeg skal selvfølgelig nok skrive hjem.

Kristian | @ / 18:17 / 5th of october / 2005

Hej Jonas!
Det lyder jo som et drømmejob du har fået dig dér. Tillykke med det. Det giver jo næring til min egne våde jobdrømme når jeg engang når dertil. Bliver lige nødt til at spørge: Hvordan er det ellers gået jobmæssigt med dine medstuderende på ITU's DKM-linje?

Jonas | web / 2:49 / 6th of october / 2005

Hej Kristian,
Ja, jeg har i den grad været mere end almindeligt heldig, at lande mig et job hos Google. Om det er drømmejobbet vil tiden vise, men indtil videre ser det ret lovende ud.

Mine medstuderende på ITUs DKM-linje er landet ganske forskellige steder. En arbejder for KL, og skal være med til at udvikle mere strømlinede borgerservices. En anden er webprogrammør i et privat selskab, der er også en eller to spiludviklere iblandt dem, ansat hos private selskaber. Der er en del der har startet egne selskaber, og arbejder som konsulenter inden for ret mange forskellige ting (edu-art er en af dem). Hvor resten er endt ved jeg ikke rigtig.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives