verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

inter-hvad for noget? 03.06.2003

Én eksamen nede, én tilbage. Webprogrammering gik vist meget godt, hvis man lige ser bort fra at jeg fårckede mit XSLT-stylesheet, og havde en noget stejl indlæringskurve mht. concurrency-control og serial equivalent interleavings.

Bare rolig, hvis du ikke forstår noget af det ovenstående skal du ikke blive bange, det gjorde jeg nemlig heller ikke, og det til trods for at jeg har fulgt kurset, og været til forelæsningerne. Til gengæld var der en lækker PHP-opgave. Den fik alt hvad den kunne trække, og talte heldigvis for 25% af besvarelsen. Jeg svarede også på de andre opgaver, men er noget usikker på udfaldet.

Mon ikke jeg lige kan sejle den i havn med en semi medium-karakter? Det håber jeg.

Jepper ser ud til at røre på sig, eller også er min Mozilla gået helt i baglås. Spændende at se hvad det ender med.

Ked af at sprænge 42 poster-rammen, shit happens (:

Comments

David | web / 16:28 / 3rd of june / 2003

Også på min Safari

Kristian | web | @ / 23:00 / 4th of june / 2003

Er det kun mig der har problemer med at logge på itu's mail?

~/j | web | @ / 8:03 / 5th of june / 2003

Nej, jeg kunne heller ikke i går aftes, men nu virker det. Skal på skovtur med kollegerne i dag, så der kan jeg nok få noget insiderviden (;

Morten Reippuert Knudsen | web / 18:53 / 5th of june / 2003

skulle lige tjekke den nye omniweb og hvad bedre end at teste den hos en soon to come high end web coder... Hvordan gik den sidste eksamen?

~/j | web | @ / 19:45 / 5th of june / 2003

Tak for 'the heads up', desværre kunne det have gået bedre.

Ligner sitet lort i den sidste OW, eller har de fået implementeret Safaris WebCore nu?

Morten Reippuert Knudsen | web / 13:01 / 7th of june / 2003

WebCore er implementeret og sitet ser fint ud. Omniweb ser stadig ud til at have den flotteste font rendering jeg hidtil har set, men den er dælme langsom... Kanske det har noget med renderingen af fonte at gøre?

Desuden mangler den tabs, og alle de features der var fede og omni-only for et år siden, fås nu i mozilla, firebird, safari, camino osv. Kort sagt er der ikke rigtigt noget at komme efter med mindre man er lidt "retro" og nyder fornemmelsen af at emulere 56k modem på sin xDSL.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives