verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Skærsommernatsdrøm 03.02.2005

Skærsommernatsdrøm på FolketeatretHvis du har nogen som helst mulighed for det, så kan jeg varmt enbefale dig, og dine, at tage i Folketeatret, og se En Skærsommernatsdrøm.

Udover at det er en klassisk forvekslingskomedie, så er musikken god (og er bl.a. lavet af Randi Laubek, Søren Sko, Tobias Trier og Vildnis), og man finder ud af, at hende strisseren også kan synge, og tilmed rigtigt godt.

Stykket er fremragende, skuespillerne gode, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst grinede så meget. Derfor, med de varmeste anbefalinger, afsted til Folketeatret, det er det hele værd. Stykket går til og med d. 12. februar.

Comments

;) / 13:46 / 13th of february / 2005

Hey prøv også Guitaristerne på http://www.mungopark.dk/

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.