verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Bertelsen anno 1993 02.03.2004

Vi kaldte os Støjmesteren (Thomas) og hans lærlinge (de resterende). Vi var unge, skyldige, og i besiddelse af en Amiga 500 med sampler. Det skulle naturligvis gå ud over Mikael Bertelsen på det Elektriske Barometer. Naturligvis, fordi vi synes han var en god vært (han spillede hip-hop, og det kunne vi godt lide), og fordi vi vidste han kunne tage det.

Så vi lavede et nummer som blev spillet i P4 i P1, dengang det var for unge. Til en fest i lørdags blev Støjmesteren og hans lærlinge enige om, at vi måtte lede i de digitale arkiver efter denne lille perle, og her er det så


Download "Bare Slap Af" af Støjmesteren og hans lærlinge feat. M. Bertelsen. [1.7Mb mp3]

Kvaliteten kan nok bedst beskrives som dårlig, men det er også blevet overført fra bånd til spolebåndoptager, dernæst udsendt i radioen, hvor jeg optog det, og til sidst digitaliseret for nogle år siden.

Comments

dave | web / 21:35 / 2nd of march / 2004

Stort - intet mindre end stort!

jdreng | web | @ / 11:46 / 4th of march / 2004

hehe... et lækkert genhør med datidens produktionsmetoder :) Jeg kan li det, og synes at det er skægt at man allerede nu kan føle nostalgi over samplerbaseret musik.

nice1!

Jonas | web / 19:01 / 4th of march / 2004

Støjmesteren omtalte det også selv som ren musik-arkæologi.

Vi har flere gange talt om, at vi skulle have min Amiga 500 op fra kælderrummet, og kigge alle de gamle ting igennem. Jeg er sikker på at der ligger flere ganske underholdende ting gemt dernede på floppyerne.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.