verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Valgpropaganda 01.11.2004

Michael Moore har tidligere givet udtryk for, at det var helt i orden at distribuere Fahrenheit 9/11 over p2p-netværker, og i det hele taget gøre den frit tilgængelig. Han er bare interesseret i at så mange som muligt ser den.

Derfor har jeg nu hentet min version her, ganske lovligt. Filmen bliver fjernet i morgen, efter valget, så man skal skynde sig hvis man vil nå at få en version.

Ydermere kan jeg anbefale at se Eminems video til Mosh, instrueret af folkene bag GNN. Det må siges at være den mest politiske statement i hiphop i mange år. Det er godt at se, og mon ikke Eminem får hevet nogle førstegangsstemmere til valgurnerne i morgen?

Comments

Andreas | web / 9:39 / 1st of november / 2004

Lovligt og lovligt ved jeg nu ikke helt om det er. Det kommer jo helt an på om det er Moore eller film-selskabet der ejer rettighederne til filmen. :o)

Kristian Thy | web | @ / 12:14 / 1st of november / 2004

Godt spørgsmål, Andreas. Så vidt jeg kan se her er F9/11 udgivet i samarbejde mellem IFC Films, Dog Eat Dog Films og Lions Gate Films. Dog Eat Dog er Moores eget selskab, så dem er der nok ingen problemer med. Lions Gate er et selvstændigt firma, så de kunne også tænkes at gå med på spøgen. Mere interessant bliver det med IFC ("Independent Film Channel" my ass), der er ejet af CableVision, et eller andet skummelt amerikansk kabeltv-selskab. Om de synes den slags er sjovt er muligvis tvivlsomt.

Oveni det kommer så spørgsmålet om en dokumentarfilm, der jo indeholder filmklip som andre har ophavsret til, overhovedet kan distribueres frit uden at overtræde de vilkår Moore har fået adgang til klippene på.

In conclusion: download den før det er for sent :)

Andreas | web / 12:33 / 1st of november / 2004

Jeg er helt enig i din konklusion. :o)

Jonas | web / 18:23 / 1st of november / 2004

Jeg holder med Kristian :p

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.