verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Frivillig tvangsregistrering 01.09.2004

Vi afbryder det sædvanlige program for at bringe en forbrugeroplysning fra den eksilramte Hr. Quovadis.

Mange websites kræver at man registrerer sig for at kunne tilgå indholdet på siden, det er noget med at kunne spore brugeropførsel, og noget med at kunne sige til sine investorer, at vi har så og så mange brugere. Registrering er gratis, og dermed ikke uoverskueligt for den enkelte bruger.

Men det er jo pisseirriterende, det med at registrere sig, så bugmenot.com tilbyder en service, hvor man kan offentliggøre den registrering man har foretaget en gang, så andre kan bruge den samme, uden at oprette en ny. I sig selv ganske smart, og et mildt eksempel på civil ulydighed. Vi vil ikke registrere os hos de registreringsliderlige kapitalistiske mastodonter.

bugmenot.com har desværre en enkel lille brist. Hvis man arbejder for et selskab der kræver gratis registrering så skal man ...... registreres på bugmenot.com/register.php.

Som den gode Hr. Kristian skrev Best. Registration. Form. Evar.

Vi fortsætter nu med det planlagte program.

Comments

papish / 11:33 / 3rd of september / 2004

Man ka' os' bare bruge den her http://www.mailinator.net

Jonas | web / 10:06 / 5th of september / 2004

Nippy, tak Mr. Papish.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email at my first name at my last name . co - if that's how you roll.

› Archives

Error:

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.