verture.net — left handed typing since 2001

Magnifying glass for search box

Live-weekend 01.02.2004

Fredag: Stengade 30, Guldøl på fad, god veninde ved min side. Speaker bite me bed mig lige i øret, og hvis det står til mig kommer de til at gøre det igen, for det var en mægtig koncert.

Lørdag: Rust, Hvede på fad, tre venner ved min side. Sepiamusic på scenen med live-orkester og iBook solidt plantet i ansigtshøjde. For pokker da, var det lige en god koncert?

Comments

Rasmus | web / 19:49 / 1st of february / 2004

Ja det var så !! Tak for en fed aften, Jonas.

Michael / Sepiamusic | @ / 12:35 / 2nd of february / 2004

Yeah guys!!! Tak, tak, tak fordi i kom og så os. Og Jonas, jeg ved at jeg lovede at komme ned efter koncerten, men blev fanget af vores manager og skulle snik-snakke med nogle pladefolk backstage. Men jeg håber sgu at jeg møder jer snart. Hils Rasmus mange gange. Tak for støtten!

Jonas | web / 15:09 / 2nd of february / 2004

@Rasmus: Selv tak Rasmus, en fornøjelse. Og, i øvrigt, jeg skulle hilse fra Michael (:

@Michael: Not to worry, vi hang ud i baren med Kalle og nogle fadbamser i stedet.

Tillad mig lige igen at understrege, at det var en rigtig, rigtig god koncert! Jeg har ikke hørt andet end 'Prototype' siden koncerten.

› Bio (sort of)

Bio pictureverture.net is the personal website of me, Jonas Voss, and this is my blog. I've lived in Dublin, Ireland from 2005-10, currently live in London, and was born and fully customized in Copenhagen, Denmark. I write about anything that comes to mind. Really.
You can send me an email › if that's how you roll.

Disclaimer: I speak for myself, not my employer. srsly. || This work is licensed under a Creative Commons by-nc-sa License.